Батько-блогер годував дітей проносним, знімав наслідки та викладав на YouTube

Батько-блогер годував своїх дітей проносним, а після цього знімав болючі наслідки вживання препарату на відеокамеру та викладав у YouTube

Наразі сервіс заблокував його аккаунт а справа розслідується службами по догляду за дітьми, пише видання Metro.

29-річний Кордеро Джеймс Бреді дав своїм дітям морозиво, начинене проносними препаратами, а потім поділився відповідним відео з 5,6 мільйонами підписників на каналі "CJ SO COOL". 

Такий "жарт" змусивьдітей страждати фізично - але коли хлопчик на відео каже "мій шлунок болить", Бреді знущається: "О, моя доброта, шлунок цього хлопчика схоже зламано". 

Коли препарати подіяли, батько почавзнімати дітей на відео. Незважаючи на те, що вони явно відчували дискомфорт і намагалися закрити двері у ванну, він продовжував знімати, ігноруючи їхні прохання. 

Представник поліції сказав, що дану справу пропонують розглядати як кримінальну. Саме відео було видалено тільки минулого тижня.

На своєму каналі горе-батько знімав жарти над своїми дітьми. Деякі з них схожі на справжні знущання. 
Кортні Пераг з ради по боротьбі з дитячим насильством сказала: "така свідома поведінка - це жорстоке поводження з дітьми. Це загроза для дітей. Він шкодить власним дітям і знущається над ними, щоб просувати свої жарти, це дійсно турбує. Він моделює недоречну поведінку і заохочує її сміхом ... Він вчить своїх дітей, що шкодити одне одному це нормально, просто щоб добре посміятися". 

В YouTube також прокоментували подію: "Контент, який ставить під загрозу неповнолітніх, неприйнятний для нас, і у нас є сувора політика, яка забороняє дитячу загрозу і шкідливий та небезпечний контент. Ми видаляємо те, що  порушує наші правила, як тільки ми дізнаємося про це".