Земля в Google Maps нарешті стала круглою

Картографічний сервіс Google Maps змінив форму Землі - тепер при максимальному віддаленні в десктопній версії планета стає кулястою, а не пласкою, як було раніше

На це звернули увагу користувачі Reddit.

Для максимального видалення від Землі необхідно довго зменшувати масштаб на Google Maps. Планується, що функція буде доступна на браузерах Chrome, Firefox і Edge.

Чудова зміна і жахлива новина для тих, хто й досі вважає Землю пласкою. Наприклад, чимало росіян, опитаних фахівцями Всеросійського центру вивчення громадської думки (рос. ВЦИОМ) вважають, що наша планета пласка. Соціологи також з'ясували ступінь довіри росіян до вчених, ставлення до інформації про НЛО і першої висадки людини на Місяць.

  • У січні 2014 року Хьюз вже запускав саморобну ракету, яка пролетіла близько 400 метрів і впала в пустелі. Американець отримав невеликі травми і три дні провів у госпіталі. Також йому належить рекорд Гіннеса 2002 роки за стрибок на 31 метр в лімузині Lincoln Town Car.
  • Раніше американський репер B.o.B. запустив краудфандінговий проектна платформі GoFundMe щоб зрозуміти, пласка Земля чи все ж має форму кулі.