Пара з Німеччини здавала в "оренду" педофілам свого 9-річного сина

Пару з Німеччини посадили до в'язниці після того, як вони продавали "сексуальні послуги" свого 9-річного сина педофілам, яких знайшли в Інтернеті

Слідчі кажуть, що це один з найжахливіших випадків жорстокого поводження з дітьми, які вони коли-небудь бачили, пише Deutsche Welle.

Суд в південно-західній Німеччині у вівторок засудив 48-річну жінку до 12 з половиною років в'язниці за те, що вона примушувала свого 9-річного сина займатися сексом в темряві в обмін на оплату. 39-річному партнеру жінки також надали 12-річне покарання.

Під час "продажу" один 44-річний німець запитав матір хлопчика, чи може він згвалтувати, а потім вбити його.

Слідчі звинуватили Беррін Т. і її бойфренда в майже 60 діях, включаючи примусову проституцію, словесне залякування і жорстоке поводження, крайнє приниження, фізичне рабство і згвалтування.

Вони кажуть, що пара дозволила кільком іноземним і місцевим чоловікам гвалтувати і ображати 9-річного протягом двох років в обмін на тисячі євро.

Відеотрансляція багатьох злочинів відбувалася в режимі онлайн, на деяких видно, що хлопчик замаскований і прив'язаний.

Поліція виявила кільце педофілів у вересні 2017 року.  Офіцери заарештували вісім підозрюваних, включаючи Беррін Т. і її партнера, у якого є попереднє засудження за жорстоке поводження з дітьми.

Три німецьких чоловіки, один громадянин Швейцарії і громадянин Іспанії були засуджені до тюремного ув'язнення на термін від восьми до десяти років.

Заарештований іспанець зізнався, що заплатив жінці і її бойфренду 10 000 євро, щоб згвалтувати хлопчика кілька разів в місті Штауфен.