Стартує Всеукраїнська акція #ПрапорНезалежності

Незабаром Україна святкуватиме День Незалежності та День Прапору. Саме до цих важливих свят телеканал “Еспресо” ініціював Всеукраїнську акцію #ПрапорНезалежності

Мета акції: популяризувати національний прапор та запровадити традицію щороку на День Прапора та День Незалежності України, 23 та 24 серпня, прикрашати простір навколо себе українською символікою, а саме - прапором.

«Вже другий рік поспіль телеканал "Еспресо" ініціює проведення акції #ПрапорНезалежності. Минулого року ми це робили разом з пластунами, а цьогоріч плануємо розширити спектр залучених в акцію. Кредо "Еспресо" - Український погляд на світ. Україна для нас є цінністю, її  незалежність, мова, культура, історія і, зокрема, прапор, як символ нашої незалежності. Під час акції #ПрапорНезалежності з сьогоднішнього дня і до 22 серпня включно будемо закликати всіх українців підготуватися до 23 і 24 серпня українську символіку, щоб в ці два дні простір навколо був синьо-жовтим», - розповідає директор з маркетингу телеканалу «Еспресо» Микола Типусяк.

Долучитися до акції #ПрапорНезалежності можна в кілька способів. Кожен українець може розповсюдити ролик зі сторінки «Еспресо» у Facebooк. На сайті espreso.tv можна скачати листівку з закликом до сусідів, роздрукувати її та повісити у під'їзді. Є і спеціальні листівки для колег по роботі.

«Цього року ми будемо пропонувати компаніям , щоб вони нагадували працівникам про такі два дні. Звернемося до мережі супермаркетів, з проханням, аби ближче до 14 серпня українську символіку розмістили в прикасовій зоні», - продовжує Микола Типусяк.

Акцію #ПрапорНезалежності вже підтримали відомі українські співаки, зірки, директори великих підприємств, консульства. Ролики регулярно транслюються в ефірі "Еспресо". Незабаром долучаться кінотеатри.

Телеканал «Еспресо» готовий показувати цікаві історії пов'язані з прапором. Свої звернення та привітання можуть надсилати родини, громади, колективи, бійці АТО. Всі вони будуть опубліковані на сайті espreso.tv.