Наречений зірвав власне весілля, щоб врятувати потопаючого підлітка

Чоловік перервав власне весілля, щоб роздягнутися і пірнути в океан, коли побачив, як якийсь хлопець тоне

Як пише видання Metro,  37-річний Зак Едвардс позував для фотографій зі своєю нареченою Сінді Едвардс, коли дівчина помітила підлітка, що бовтався у  воді. Зак негайно пірнув у воду на пляжі в Оріндж-Біч, штату Алабама, США, і проплив на 150 футів, щоб врятувати 18-річного хлопця.

Підлітка відтягнуло від берега на бугі-борді сильними течіями на пляжі Шелл в Національному парку Перської затоки приблизно о в 6 вечора 3 серпня

Гості на весіллі були приголомшені, побачивши, що Зак і Сінді прийшли на весільний прийом мокрі і вкриті піском.

"Ми з Сінді фотографувалися біля води, коли помітили підлітка. По його обличчю було видно, що у ньогоне все гаразд. Я зняв сорочку, і моя дружина сказала, що у мене немає часу знімати штани. Я побіг в воду, і взяв бугі-борд. Коли я дістався до нього, ми були на відстані десь у половину футбольного поля від берега. Хлопець продовжував говорити "я не можу дихати". Я намагався утримувати його голову над водою", - розповідає Зак.

За словами чоловіка, течія була дуже сильною, і це заважало їм просуватися далі. "Я трохи почав панікувати. Штани робилимоє завдання складнішим, але коли я побачив що до нас прямують, то заспокоївся. До нас вилетів водний мотоцикл".

Наречений також додав, що не сприймав всю серйозність ситуації, коли перебував у воді, але згодом його руки "трусилися від адреналіну".

Зак сказав: "Я думаю, люди недооцінюють океан. Люди не читають знаки, і плавці повинні бути дуже обережними. Навіть досвідчені плавці можуть зіткнутися з труднощами".