Дівчина закохалася в ляльку-зомбі і планує з нею весілля

Фелісіті Кадлец - 19-річна дівчина з Массачусетса, яка закохалася в ляльку-зомбі і хоче з нею побратися

Про це пише видання Metro.

Дівчина продемонструвала свої "романтичні стосунки" з лялькою і сподівається, що вони скоро зможуть побратися. Фелісіті стверджує, що "роман" з зомбі-лялькою Келлі триває протягом останніх трьох років.

У дівчини навіть є її ім'я, витатуйоване на руці. Лялька була подарована Фелісіті, коли їй було всього 13 років, її купили на сайті  'Creepy doll collection'.

Пояснюючи, як її "стосунки" з Келлі почалися, Фелісіті каже: "Я знайшла Келлі на моторошному веб-сайті колекції ляльок, і я була зачарована нею, коли мені було 13. Але відчувати щось я почала тоді, коли мені було 16 років. Це були почуття, які я довго не визнавала  і намагалася заперечувати".

Дівчина також розповіла, що колись у неї були друзі, і вона думала, що закохана, але вони ніколи не змушували її почувати себе так, як є зараз.

"На жаль, багато людей не розуміють наших відносин, але я настільки впевнена, що я закоханий в Келлі, що зробила тату з її ім'ям на руці. У нас є інтимні стосунки, які прогресують звичайним способом - і ми одружимось у вересні",- продовжує дівчина.

Фелісіті зазначила, що їх стосунки були "вимкнені" з 16 років, але за останній рік вона змирилась із своїми почуттями до ляльки. "Вона завжди буде частиною мого серця - вона є частиною мене, і ніхто не може змінити це. У нас з Келлі є інтим - я пещу її і відчуваю себе в безпеці з нею, і я відчуваю справжній зв'язок, коли у нас секс".

Довідка:

Наявність сексуальних або романтичних почуттів до неживих предметів називається об'ектофілія.