Скільки жінок дивляться гей-порно. Статистика PornHub

За статистикою PornHub, жінки - другі за чисельністю в перегляді гей-порно після власне цільової аудиторії гомосексуальних чоловіків

Про це пише The Convesation.

Розкажіть людям про жінок, які полюбляють гей-порно і отримаєте досить неоднозначну реакцію. Чоловіки з сумнівом спитають " Що, серйозно?" а хтось скаже "О, це як хлопці, які полюбляють лесбійське порно". 

Жінки схильні реагувати трохи інакше. Або зі щасливими твердженнями про власний інтерес до такого контенту, або з інтригою і бажанням дізнатися більше. 

Автор "Гри Престолів" Джордж Р.Р. Мартін розповів, що він отримує численні листи від шанувальників, вимагаючи, щоб в шоу були включені більш явні сексуальні сцени між чоловіками, і що "більшість таких листів приходять від жінок".

Аналіз мільярдів звернень до PornHub (один з найбільших інтернет-сайтів з порно в світі) показує, що гей-порно є другою найпопулярнішою категорією серед жінок відвідувачів, і що жінки складають 37% глядачів такої категорії порно. Тобто, вони на другому місці по споживанню після чоловіків гомосексуальної орієнтації.

Чому їм це подобається? 

Для того, щоб з'ясувати, чим м / м приваблює жінок, автор матеріалу опитав понад 500 жінок. Деякі з причин виявилися досить очевидні: наприклад, не дивно, що велика кількість жінок просто любить дивитися на оголених чоловіків.

Багато з опитаних прагнули знайти спосіб поглянути на чоловіків і оцінити чоловічу грацію і красу: "Чоловіки такі красиві!". Більш того, жінки визнавали, що під час перегляду гей-порно вони не були стурбовані, чи дійсно вони отримали оргазм.

"Існує широко поширена думка серед багатьох жінок, що чоловіки беруть участь в порно, тому що вони люблять секс - допомагають візуальними сигналами задоволення, такі як ерекція і еякуляція", - йдеться в матеріалі. 

Для жінок, які зазнали сексуальних домагань чи насильства з боку чоловіків  гей-порно є одним з небагатьох видів сексуально відвертих засобів масової інформації, якими вони можуть насолоджуватися, не відчуваючи себе повторно травмованими.

Більше половини жінок (55%) уявляють себе чоловіком, коли мастурбують, вказуючи, що деякі жінки можуть легко "стрибати" між статями під час сексуальних ситуацій.