Чоловік спізнився на літак, і вирішив затримати його повідомленням про бомбу

Чоловік повідомив про загрозу бомби, щоб відкласти рейс літака, на який він запізнювався. Тепер він опинився у в'язниці

Про це пише Metro.

Джекоб Меєр Абделлак вирішив повідомити про бомбу за вісім хвилин до того, як літак повинен був летіти.
Співробітники поліції простежили анонімний дзвінок по телефону, і виявили, що саме цей номер Абделлак використовував для свого початкового бронювання. 

Спочатку він заперечував, що він дзвонив після того, як йому було пред'явлено звинувачення в поширенні неправдивої. Чоловік зі східного Лондона стверджував, що його сім-карта була вкрадена. 
Але він передумав у вівторок, коли почався суд, і визнав звинувачення. Чоловіка помістили у в'язницю на десять місяців, також він сплатив штраф.  

Головний інспектор поліції Гатвік Марк Клотье сказав: "Це було досить смішне рішення. Це ж треба, він сфабрикував надзвичайно серйозне звинувачення виключно для його власної вигоди. Він запізнився на політ і подумав, що було б непогано зателефонувати і повідомити про неіснуючу бомбу, проте це виявилося гіршим рішенням, яке він міг би зробити. Його дії змусили політ затримуватися, а також викликали страх серед ряду співробітників і пасажирів на борту цього рейсу".

Він також додав, що наслідки фальшивих заяв про бомби, гармати в густонаселених місцях, таких як аеропорти, добре задокументовані, а випадок Абделлака служить попередженням іншим, що подібне поведінка не була допущена.