"Це буде казка еротики": у Одесі викрили бордель-масажний кабінет

У Одесі правоохоронці викрили сутенерку, яка зводила повій із іноземними клієнтами

Про це повідомляє прес-служба поліції Одещини. 

Центр з надання сексуальних послуг працював у центрі міста в приміщенні масажного салону. 

Поліцейські затримали 33-річну жінку, яка організувала незаконний бізнес. 

Вона підшукувала повій від 20 до 25 років за допомогою реклами у інтернеті та створювала їм усі умови для роботи з клієнтами, серед яких були переважно іноземці. Послуги в салоні коштували від 800 до 1000 гривень. У подальшому гроші сутенерка розподіляла між повіями. 

При проведенні обшуку в приміщенні масажного салону правоохоронці виявили отримані від клієнтів 32 тис. грн та $200, рекламні буклети, електронні носії інформації та інші речові докази.

У прайс-аркуші масажного салону прописані різні послуги, які надавалися однією, або кількома дівчатами. Наприклад,"Інь-Янь", що коштувало 850 грн за 1 год. 15хв.

"Цей масаж у нас користується особливою популярністю, адже виконується двома прекрасними оголеними дівчатами аболютно синхронно. Ви не помітите, як все ваше тіло буде горіти під ніжними руками богинь", - йшлося в описі. 

Або "Барбі-масаж":

"Це легке лесбі-шоу, де дві дівчини у нижній білизні станцюють для вас(...) Ви побачите ніжність та ласку, яка змінюється бурхливим вогнем пристрасті. Це буде казка еротики (вашої еротичної частини), що переходить у масаж всього тіла". 

Це коштувало 1000 грн. за 1 год. 15хв.

"Королівський" масаж у виконанні трьох повністю оголених дівчат, при якому "можна відчути себе володарем гарему або виконати мрію дракона".

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (проституція або примушування чи втягнення до заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

На даний час тривають слідчі дії, направлені на встановлення всіх обставин кримінального правопорушення та осіб, які причетні до скоєння злочину.