Екс-веган почав харчуватися сирим м'ясом, і скинув 50 кг зайвої ваги

У 26-річного Ендрю Графа протягом довгого часу була зайва вага, яку він врешті подолав завдяки дієті на основі сирого м'яса

Про це пише Metro.

Ендрю каже: "Я пробував бути веганом, вживав складні вуглеводи, обмежував калорії і постійно займався фізичними вправами, але це не давало результату. Коли я почув про дієту м'ясоїдів, я подумав, що це звучить безглуздо. Але спробував, і не міг повірити в різницю".

Наразі кожного дня він з'їдає один чи два фунти сирого м'яса (500-1000 грамів), і все. Зазвичай це з'їдається за один прийом, тому Ендрю не потрібно їсти сиру печінку, фарш, кістковий мозок і стейк на публіці.

Його вага впала зі 135 кілограмів до 84, і Ендрю навіть стверджує, що це призвело до "зменшення запалення, артеріального тиску та підвищеного лібідо і розумової ясності".

Більшість лікарів рекомендують збалансовану дієту з білками, фруктами, овочами, здоровими жирами і складними вуглеводами. Вони також говорять, що цей вид дієти м'ясоїдів може викликати більш високий рівень холестерину, ризик артеріальних хвороби і серцевих захворювань.

Хоча Ендрю дійсно визнає, що страждає від запорів, неприємного запаху з рота і висипань через його вибір продуктів харчування, він вважає за краще продовжувати таку дієту, ніж повернутися до колишніх спроб.