Жінка підстрелила коханця під час відеодзвінка його дружині. Все тому, що він відмовився розлучитись

38-річна Кеан Каммон з міста Таскалуса, штат Алабама, вистрілила в свого коханця після того, як той відмовився розлучитися зі своєю дружиною

Весь "процес" жінка через Facebook транслювала дружині свого коханця, повідомляє The Sun.

Незадовго до цього Кеан розлучилася з чоловіком і розраховувала, що її коханець також подасть на розлучення з дружиною, чого той вирішив не робити. Щоб "заохотити" обранця до "правильного рішення" вона приставила пістолет до його голови і почала трансляцію усього що відбувається для його дружини.

Перелякана жінка зробила кілька скріншотів трансляції та виклала їх на своїй сторінці з проханням про допомогу.

"Ця психованим **** Кеан Каммон зателефонувала мені, тримаючи пістолет біля голови мого чоловіка. Я не знаю, де саме він знаходиться. Хто-небудь може мені допомогти?"

Зрештою Кеан зрозуміла, що переконати коханця розлучитися у неї не вийде, і вистрілила йому в живіт. До моменту прибуття поліції чоловік знаходився в критичному стані, і його терміново доставили в лікарню.

Його коханка не стала заперечувати свою провину, але заявила, що вистрілила випадково. Тепер вона заарештована за звинуваченням у замаху на вбивство і перебуває в окружній в'язниці Таськалуса.