Як покинути усе задля щасливого життя: молодий український режисер зняв фільм "Покликання"

Український режисер Станіслав Пуздряк зняв художньо-документальну стрічку "Покликання" про те, як забути про ненависну роботу і розпочати жити у власне задоволення

Свій фільм режисер виклав у вільний доступ на YouTube-каналі.

Стрічка розповідає історії людей, які ламають стереотипи і досягають результатів, незважаючи на складнощі, зокурема, на ситуацію в Україні. Фільм складається з документальної та художньої сюжетних ліній.

У документальній частині люди різних професій діляться історіями про свій шлях до справи їхньої мрії. У художній - грають молоді актори. Так режисер підсилює історії героїв стрічки.

У зйомках фільму взяли участь українські співаки та бізнесмени. Зокрема, свою історію розповіла солістка гурту Onuka Наталя Жижченко.

"Якби я собі сама відправила листа і написала б: "Ось подивишся,все буде добре", мені, напевно, було б спокійніше. Тому що мені було настільки погано довгий час, я настільки у собі зневірилася, що навіть зараз мені ці комплекси дуже заважають", - ділиться Наталя.

Також у стрічці свої історії розповідають український блюзмен Sasha Boole та співачка DaKooka. а також Максим Дем’ян - власник мережі супермаркетів, який кілька разів ставав банкротом.

Стрічку зняла компанія Rebel Monkey Production, режисером став Станіслав Пуздряк.

Бюджет фільму - $2 000, значну частину роботи автор стрічки виконував самостійно. Зйомки проводили в п’ятьох містах: Чернівцях, Києві, Одесі, Львові та Копенгагені.