Маск видалив свій Instagram після "дуже дивної історії з інвесторами та дупою"

Сторінка Ілона Маска в Instagram недоступна з 21 серпня: при переході за колишньою адресою з'являється відповідне повідомлення

На це звернуло увагу видання Business Insider

Чи була сторінка видалена або деактивована і з яких саме причин, залишається незрозумілим, але за даними Business Insider, аккаунт Маска зник на тлі "дивної історії", учасниками якої були сам засновник Tesla, а також його дівчина - співачка Граймс і реп-виконавиця Азіль Бенкс.

В одній з нещодавніх історій в Instagram, (які з часом зникають) Бенкс ніби то заявила, що адвокат Маска відібрав у неї телефон, щоб видалити деякі дані з її телефону, які вона отримала  під час перебування в будинку Маска. 

Вона пригрозила викликом поліцейських, якщо їй не повернуть телефон. Тим часом представник Маска повідомив Business Insider по електронній пошті, що той "ніколи навіть не зустрічався з пані Бенкс і не зв'язувався з нею будь-яким чином", проте не став заперечувати, що вона перебувала у його будинку на вихідні - Бенкс приїхала, щоб попрацювати з Граймс, і ніби то почула, як засновник Tesla "просить інвесторів компанії прикрити його дупу" після скандалу, який розгорнувся через твіти Маска.

19 серпня видання також повідомляло, що Граймс і Маск скасували взаємну підписку в Instagam, що стало приводом для пліток про їх сварку чи розлучення.

Раніше в інтерв'ю з представником The New York Times Ендрю Росс Соркіним Ілон Маск розповів про проблеми зі здоров'ям через невпинну роботу в Tesla. Бізнесмен стверджує, що він на роботі цілодобово і ледь не пропустив весілля брата через необхідність управління компанією.

7 серпня Маск заявив про готовність викупити акції компанії у інвесторів Tesla по $ 420 за штуку. Цей твіт привів до зростання їх вартості майже на 11%, на максимумі 7 серпня ціна досягала позначки $ 387,46 за папір, однак потім пішла на спад.