“Нам не 27”: зворушливий ролик про те, скільки насправді років Україні, від “Країна Фм”

До 27-ї річниці Незалежності України радіостанція "Країна Фм" зняла соціальне відео під назвою "НАМ НЕ 27!" разом зі знаменитостями

У відео "Країна Фм" хоче показати українцям та світові, що українській нації далеко не 27 років, адже вона має давню історію.

Хоч сучасній Україні лише 27 років, насправді їй не менш як 1536 років - з часу, коли в 482-му році Кий, Щек, Хорив і Либідь заснували Київ, вважають на "Країна Фм".

"Цю велику історію Українців, як нації, ми вирішили відобразити у ключових історичних подіях, що відбулись в Україні чи за участі українців. Ми хочемо аби про нашу велику історію знали у всьому світі, тому ми зробили ще й варіант відео з англомовними титрами, який будемо розповсюджувати в іноземному інтернет-сегменті!», - розповів програмний директор станції Роман Давидов.

У ролику взяли участь співаки Олександр Положинський, Арсен Мірзоян, Олег Скрипка, Тоня Матвієнко, Іван Леньо, Валерій Харчишин, Сергій Танчинець, Наталка Карпа, Тарас Тополя, режисер Ахтем Сейтаблаєв та акторка Ірма Вітовська.