Як домогосподарка з Кривого Рогу витрачає мільйон гривень, виграний у "Лото-Забава"

Життя звичайної домогосподарки змінилося рік тому. Світлана Шипкова з Кривого Рогу виграла чималеньку суму - мільйон гривень у державній лотереї "Лото–Забава"

За омріяним чеком Світлана приїжджала до столиці влітку 2017 року. Удача усміхнулась жінці у 926-му тиражі лотереї "Лото-Забава".

Окрім кругленької суми, на жінку чекав ще один сюрприз - їй подарували сертифікат на ексклюзивну програму "Два дні з життя мільйонера" від "КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ "М.С.Л.", яка включає в себе низку розваг. Серед них: участь у прямому ефірі улюбленої лотереї, бранч з ведучими "Лото-Забава", персональний білосніжний лімузин, яким жінка пересувалася Києвом протягом двох днів, професійна фотосесія, спа-салон, проживання у центрі столиці у готелі, збудованому на кошти від лотерей, прогулянка по Дніпру та багато іншого. Окрім того, переможниця замовила собі індивідуальну екскурсію до Києво-Печерської Лаври.

Виграш пані Світлана витратить на свою онуку Валерію. Дівчинка захопилася співом, і родина всіляко підтримує це хобі.

Навіть після удачі, пані Світлана продовжує грати у державну лотерею "Лото–Забава" і сподівається виграти джекпот.

“У моєму житті "Лото–Забава" буде знову і знову, бо коли ви крокуєте до своєї мети, треба наполягати, тоді все здійсниться”, - каже Світлана Шипкова.