"Пішов поплавати": в Китаї чоловіка рятували від ската, що вчепився в його геніталії

В інтернеті набуває популярності відео, на якому відпочивальник в Китаї звивається в агонії на пляжі: до його статевих органів причепився скат

Як пише Metro, відео, яке вже зібрало понад п'ять мільйонів переглядів, зняли на пляжі в Саньє, в провінції Хайнань на півдні Китаю.

Невідомий чоловік насолоджувався сонячним днем ​​на пляжі і вирішив швидко зануритися в океан 1 вересня. Але незабаром він, як повідомляється, побіг на пісок, ридаючи від болю: якимось чином хвіст ската опинився в його плавках

Чоловік повалився на пісок, а поруч зібралися люди, намагаючись оцінити ситуацію. Як виявилося, хвіст ската проколов чоловіку геніталії.

Серед натовпу виявився пожежний Санья, який допоміг чоловіку. Він сказав, що у нього і його колег не було належного обладнання для зняття і відчеплення колючого хвоста відгеніталій, але вони скористалися порадами фельдшера.

"Ми відрізали колючки нашими інструментами", - сказав пожежник.

Точні відомості про отримані відпочивальником травми не повідомляються.Після того як хвіст ската відчепили від нього, чоловік зміг встати. Згодом його доставили до лікарні.