Кількість українських прикордонників, які отруїлися після хімічного викиду в окупованому Армянську, збільшилася маже у 2 рази

Після хімічного викиду на заводі "Кримський титан" в Армянську на півночі окупованого Криму по медичну допомогу звернувся 61 український прикордонник

Про це помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян повідомив в ефірі одного з українських телеканалів, передає Інтерфакс-Україна.

"Наразі звернувся 61 прикордонник, з них п'ятеро госпіталізовані і проходять детальне медичне обстеження у нас в Одесі", - зазначив він.

Слободян наголосив, що всі військові, крім вищезгаданих п'яти госпіталізованих, після того, як їм було надано необхідну медичну допомогу, повернулися до виконання службових обов'язків.

Помічник голови Держприкордонслужби також розповів, що ситуація на адміністративному кордоні з окупованим Кримом залишається без суттєвих змін.

Зокрема, КПВВ "Каланчак" і "Чаплинка" тимчасово не працюють на в'їзд в окупований Крим, вітри продовжують дути в бік півострова, тому, за словами Слободяна, "основні ризики залишаються на цій території".