2019 року ми обиратимемо між глибокими змінами та черговою революцією, - Безсмертний

На президентських виборах-2019 українцям вкотре доведеться робити цивілізаційний вибір

Про це відомий політик, один з претендентів на посаду глави держави Роман Безсмертний розповів в авторській програмі Миколи Княжицького на Еспресо.TV.

"Дилема виглядає приблизно так: або ми обираємо зміни і надіємося, і це народжує нам надію, і ми міняємося. Або ми повертаємося "на круги своя" і тоді йдемо дорогою до революції чергової. Вибір дуже простий. Я навіть третього варіанту у даному випадку не бачу. І мене дуже турбує те, що "сусід" розуміє те, що я сказав, і може зробити нам дуже багато "послуг" для того, щоб ми не задумувалися над дилемою. Тому що це вже вчергове будемо обирати між глибокими і серйозними змінами і революцією черговою", - пояснив він.

Читайте також: Роман Безсмертний: телефони всіх посадових осіб мають прослуховуватися

При цьому, зазщначив він, держава втримається, "тому що українське суспільство вже не здасться нікому".

"Воно (суспільство - ред.) витримає цю державу. Але суспільство саме по собі не сформує інститути держави. Для цього треба еліта, для цього треба фахівці, для цього треба політика як сфера формування відповідей на питання", - додав Безсмертний.

Елітою він називає тих людей, "які продукують цінності, які кажуть про християнські чесноти, які кажуть про добро, про сім'ю і т.д". На думку політика, таких людей має бути більше на телебаченні і в парламенті.