Українські шини представлені на міжнародній виставці "Автомеханіка" в Німеччині. Новини компанії

У Франкфурті-на-Майні (Німеччина) відкрилася найбільша у світі виставка автомобільної промисловості "Автомеханіка", яка проводиться раз на 2 роки

Цього року вона відкрилась 11 вересня й діятиме до 15 вересня.

Серед багатьох учасників і експонатів виставки Україну в черговий раз представляють шини брендів ROSAVA і PREMIORRI для легкових та легковантажних автомобілів, а також агрошини бренду ROSAVA AGROS. Традиційно на виставку привезли інноваційні розробки цих брендів за останні два роки.

Це зимові асиметричні шини Premiorri ViaMaggiore Z Plus, лінійку яких представляє модель в типорозмірі 225 /40R18, і літня лінійка асиметричних легкових шин, яку демонструє модель з новим типорозміром 245/40R19. Серед новинок також представлені агрошини для сільгосптехніки  TR-106 600/70R30 TL, TR-103 600/65R28TL, TR-203 710/70R38 TT/TL.

Крім того, у виставці беруть участь відомі автошини, які стали популярні на ринках Європи, Америки, Африки: Premiorri Vimero, ROSAVA Snowgard, ROSAVA Snowgard-VAN і ROSAVA Itegro.

З першого дня виставки стенд № D28 (хол 12.1) з українськими шинами демонструє високий рівень активності серед її відвідувачів і учасників, при чому, підвищений інтерес проявляється до кожної з груп продукції.

"Ми вкотре демонструємо світовій громадськості, що українські компанії створюють продукт високого рівня якості, коментує директор з маркетингу компанії "РОСАВА" Олена Мегедь. - Ми підготували насичену програму, інноваційні розробки. Раді зустрічі з нашими партнерами і раді новим зустрічам. Чекаємо в гості на нашому стенді".