Наєв обговорив із Хугом подальші кроки у відновленні об'єктів на Донбасі

Командувач об'єднаних сил Сергій Наєв на зустрічі із першим заступником голови Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ в Україні Александром Хугом обговорив подальші кроки щодо відновлення об'єктів на Донбасі

Про це повідомляє прес-центр ООС.

"Командувач об'єднаних сил обговорив подальші кроки щодо продовження робіт із відновлення важливих об'єктів, що стало можливим завдяки встановленню "режиму тиші" в Донецькому та Маріупольському напрямах", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, під час зустрічі Наєв звернув увагу на те, що ворог, приховуючи свою діяльність у районах н.п. Новоазовськ, Заїченко, Верхньошироківське на Маріупольському напрямку, в Леоновому та Ізвариному, наближених до державного кордону з Росією, забороняє відвідування патрулями ОБСЄ цих районів.

"Генерал-лейтенант Сергій Наєв зазначив, що з початком вересня ворог збільшив застосування важкого озброєння проти військових частин об'єднаних сил, але, усвідомивши марність своїх намірів і відчувши на собі адекватне реагування з боку українських захисників, з середини поточного місяця значно знизив інтенсивність застосування мінометів", - заявили в штабі.