Правозахисниця розповіла, які листи Сенцов просить йому писати

Правозахисниця Тетяна Щур завила, що Олег Сенцов у листі не пише про здоров'я та повідомив, що знаходиться у інформаційному вакуумі

Про це вона повідомила на сторінці у Facebook.

Сенцов написав листи 7 вересня, сьогодні 21 вересня правозахисниця їх отримала. Перший лист Сенцов написав для колег з конкретними вказівками про постановку фільму за своєю п'єсою "Номери". У другому листі про стан здоров'я він не повідомив.

Сенцов заявив, що йому не вистачає конкретної інформації про події, які відбуваються в світі навколо українських в'язнів в російських в'язницях, навколо цілей його голодування.

"Мені важливіше, щоб щось відбувалося, ніж самому знати про це. Дія важливіше інформації про нього", - написав Сенцов.

За його словами, на тиждень він отримує в основному, 10-15 листів. Але усі вони схожі "на стогін від якогось одноманітного флешмоба, в тому числі і зарубіжного".

У листі він написав, що підписка на газету закінчилась, телевізор зламався, тому він не може навіть спостерігати "як Росія мирить Сирію". Але він зазначає, що підписувати газету йому не треба, оскільки це повинен робити особисто він. І до того ж в листопаді буде підписка на перше півріччя 2019 року. Але він "так далеко не заглядає".

"Не ображайтеся на мене, якщо я буваю прискіпливий і різкий. З собою я ще більш жорстокий, повірте. Просто без такого конкретного підходу і конкретних цілей не буде конкретних результатів, а я звик робити все добре, від малих питань до великих, і звик перемагати!", - додав він.