Глядачі Netflix зможуть впливати на сюжети серіалів

Netflix працює над технологією інтерактивного телебачення, яка дозволить глядачам впливати на сюжет серіалів

Про це повідомляє Bloomberg.

Зазначається, що Netflix планує зробити "велику ставку" на технологію інтерактивного телебачення, поєднуючи відеоігри з традиційним телебаченням, аби збільшити свою популярність у світі.

Netflix вже випустила кілька епізодів інтерактивних програм, призначених для дітей. Протягом перших декількох хвилин в "Puss in Book" глядач повинен вибрати, на чиїй стороні буде сила - бога чи дерева. Після перегляду однієї версії глядач може повернутися і вибрати альтернативний сценарій.

Netflix також збирається випустити нову анімаційну серію на основі популярної відеогри Minecraft. Telltale Games, компанія, що працює з Netflix на виставці, недавно звільнила більшість своїх співробітників. Але шоу, засноване на одній з найпопулярніших відеоігор в світі, в основному завершено і буде випущено в кінці цього року.

Так, в серіалі "Чорне дзеркало", який вийде до кінця 2018 року, глядачі зможуть вплинути на сюжет одного з епізодів. У подальшому сервіс хоче створити формулу, яка дозволить впливати на будь-яку кількість серій.

  • Facebook запустив "бібліотеку цифрової грамотності" - серію уроків, які мають допомогти навчити підлітків бути більш уважними, коли вони використовують різні сервіси і додатки в інтернеті.