В Одесі черговий напад на активіста - в його авто стріляли на заправці

В Одесі на розі Люстдорфської дороги та вулиці Комарова біля заправки Socar було скоєно замах на водія автомобіля Dodge

Ним виявився активіст одеського "Автомайдану" (під керівництвом Євгена Резвушкіна), повідомляє usionline.com.

За попередніми даними, напад здійснили з мікроавтобуса Volkswagen білого кольору. З нього вийшли озброєні чоловіки і впритул розстріляли машину з помпової рушниці. Водій Dodge серйозно поранений, його госпіталізували.

Стрілянина сталася близько 23:00. Постраждалий чоловік отримав поранення дробом у район попереку. Його на "швидкій" доправили в міську клінічну лікарню №10.

Голова громадської організації "Автомайдан Одеса" Євген Резвушкин повідомив на місці події, що замах було скоєно на члена організації на ім'я Андрій.

"Їхала машина. На світлофорі зупинилася. Поруч зупинився мікроавтобус, вийшли люди, машину розстріляли. Наш хлопець доїхав до людного освітленого місця, зупинився і викликав "швидку", - розповів Резвушкин.

Нападники втекли. Наразі слідчо-оперативна група намагається по гарячих слідах з'ясувати обставини інциденту. На місце стрілянини прибув начальник ГУНП Дмитро Головін. Його радник Руслан Форостяк заявив, що поліцейські намагаються перехопити нападників - у місті введено план "Сирена".