У Криму звільнили архітектора, який написав статтю про будинок пропагандиста Кисельова

В анексованому Криму звільнили з роботи архітектора Володимира Мазуріна, який написав статтю про будинок гендиректора Russia Today Дмитра Кисельова у Коктебелі

Про це сам Мазурін заявив у коментарі "Новій газеті".

Він розповів, що 4 жовтня його розбудили рано вранці, сказали, що терміново потрібно під'їхати в офіс у Сімферополі. При цьому, чоловік живе у Феодосії.

"Приїхав - мені одразу кажуть: ви нам більше не потрібні. І простягають угоду про розірвання договору. За згодою сторін", - наголосив Мазурін.

За його словами, після звістки про звільнення йому стало погано. Зокрема, у нього був тиск 180/90 і цукор в крові "підскочив" до 20,8 ммоль.

Зазначимо, раніше у Феодосії вилучили тираж газети "Город 24", де була опублікована стаття про будинок Кисельова в Коктебелі. 

У публікації йдеться, що в 2015-2016 роках Мазурін керував проектом з реконструкції котеджу, вартість якого була майже 200 мільйонів рублів. Будинок був побудований на пагорбі, і під час реконструкції з'ясувалося, що його фундамент залитий з порушеннями.

На думку Мазуріна, через це котедж міг обвалитися, знищивши будинки, побудовані нижче. Але господар котеджу, за його словами, відмовився повноцінно зміцнити конструкції. Ім'я власника будинку в статті не названо.