Блогерка Богуцька написала пост про те, як збила насмерть людину

Громадська діячка та блогер Ліза Богуцька насмерть збила людину. За її словами, чоловік був напідпитку та переходив дорогу на червоний сигнал світлофора

Про це Богуцька повідомила у вівторок, 9 жовтня, у своєму Facebook.

"Проїжджаючи по своїй смузі на зелений сигнал світлофора, я збила чоловіка, який вирішив перейти дорогу на червоний сигнал світлофора. Перед моєю машиною він почав бігти. Я побачила його пізно", – написала Богуцька.

Вона також зазначила, що потерпілий помер у лікарні.

"Слідом за мною їхав лікар-реаніматолог. Він негайно почав проводити реанімаційні заходи, поки я викликала швидку. Через хвилину підбіг ще один лікар. Серце потерпілого вони завели. А вночі він помер в лікарні. Поки проходить як непізнаний", – повідомила блогер.

Серед іншого вона також зазначила, що уникати покарання не збирається і надалі співпрацюватиме зі слідством.
 
Між тим, у коментарях під постом Богуцької висуваються конспірологічні версії щодо невипадковості інциденту. А дехто відверто тролить блогерку.

"А збитий на дорозі і той що був мертвим в лікарні, точно одна й та сама особа? не забувайте, ті...на ціпках дуже винахідливі, бо надто вже блискучий гачок", - зауважив дописувач Юрій Буримський.

Своєю чергою відомий військовий журналіст та блогер Серж Марко у своєму дописі нагадав, як опозиціонерка Богуцька звинувачувала Петра Порошенка, коли його кортеж збив людину.
 
"Коли ми обговорюємо кого, то ми судді, коли себе - адвокати", - написав журналіст.