Мексиканська пара вбивала людей і продавала їхні частини тіла і одяг, перевозячи у візку

У Мексиці заарештували пару, яка вбивала людей і продавала частини тіла. Їх підозрюють у більш ніж 10 вбивствах

Про це пише ВВС.

Сусіди розповіли, що кожного разу, коли бачили пару, пара штовхала дитячий візок. Після зникнення місцевої жительки Ненсі Гуйтрон та її двомісячної доньки Валентини поліція вирішила зупинити їх та обшукати.

Слідчі знайшли частини тіла у квартирі пари, а також у сусідніх приміщеннях. Їх зберігали у холодильнику, а також у відрах із цементом.

На слуханнях після арешту чоловік зізнався в тому, що вбив 20 жінок у передмісті Мехіко. Зокрема, обвинувачений Хуан Карлос зізнався на слуханнях у вбивстві пані Гуйтрон та визначив двох інших своїх жертв: 23-річної Арлет Олгун та 29-річної Евелін Рохас.

Ці три жертви були матерями-одиначками. Гуйтрон зникла у вересні зі своїм немовлям після того, як відвела до школи своїх двох старших доньок. Сусіди забили на сполох, коли ніхто не прийшов забирати дівчат зі школи.

Слідчі кажуть, що жінки знали Хуана Карлоса та його партнерку Патрицію, бо купували у них одяг та їжу. Патриція заманювала їх у свою квартиру, мовляв, там є більше товарів.

Поліція знайшла дівчинку Валентину, яку, за словами правоохоронців, продала пара зловмисників. Її передали прабабусі.

Він також зізнався, що вчинив сексуальне насильство щодо деяких жертв перед вбивством. Їхні речі та деякі частини їхніх тіл чоловік продав.