У США заборонили перший бордель із секс-ляльками. Чому

KinkySdollS планувала відкрити "магазин" в Х'юстоні, де покупці могли б придбати "ляльки для кохання" або орендувати їх, усамітнившись у приватних кімнатах

Проте, як повідомляє Mirror, перший такий бордель в Сполучених Штатах було заблоковано владою Техасу.

"Бордель ляльок" передбачає наявність іграшок, кожна з яких коштує від 1900 доларів США. Кожна з них реагує на дотики і має записані голосові відповіді, а більш дорогі версії зі штучним інтелектом навіть можуть брати участь в розмовах.

У фірмовому магазині фірми в Торонто, клієнти можуть заплатити 17 фунтів стерлінгів за 30 хвилин "інтенсивного задоволення", 70 фунтів стерлінгів за годину або 120 фунтів стерлінгів за двогодинну сесію.

Читайте також: Кохатися з автівками та одружитись на ляльці: Хто такі об'єктофіли і звідки це явище

Але Х'юстонська  міська рада видала місцеву постанову про блокування даного бізнесу і будь-яких інших подібних організацій.

Мер Х'юстона Сильвестр Тернер повідомив журналістам після засідання ради, що голосування "стало модифікацією постанови і не призначалося для будь-якого конкретного бізнесу"."Ви не можете засновувати бізнес на основі сексуальної діяльності з будь-якими неживими об'єктами" – сказав він.

Наразі засновник KinkySdollS  Юваль Гавріель повідомив, щор буде судитися з містом через дане рішення.