Російські ЗМІ написали про спільника Петрова і Боширова

Третім підозрюваним в отруєнні екс-розвідника РФ Сергія Скрипаля може бути росіянин Сергій Федотов

Про це повідомляє російське видання "Фонтанка".

За даними видання, у березні 2018 року Федотов відвідував Велику Британію у той же час, коли там перебували Руслан Боширов та Олександр Петров, яких Британія офіційно оголосила підозрюваними в отруєнні Скрипаля. За даними Bellingcat, справжні імена росіян Анатолій Чепіга та Олександр Мішкін, вони є працівниками спецслужб РФ.

Федотов, пишуть російські ЗМІ, також був разом з Бошировим і Петровим у Празі в 2014 році — в той самий час, коли вони, за даними чеської преси, стежили за Скрипалем. У січні-лютому 2014 року він здійснив подорож до Чехії одночасно з Олександром Петровим. Федотов, Боширов і Петров тоді користувалися закордонними паспортами 64-ї серії з близькими номерами.

Крім Праги, Києва, Мілана і Женеви Сергій Федотов мінімум три рази відвідав Лондон — в березні 2016- го, березні 2017-го та березні 2018-го. Останній раз він прибув до Великої Британії 2 березня, як і Петров і Боширов, але іншим рейсом, а полетів 4-го, в день замаху, разом з ними. Ця інформація була у Скотланд-Ярду з самого початку, але з якихось причин її було вирішено притримати.