"Євробляхери" по Україні перекривають дороги, вимагають знизити ціни на пальне

11 жовтня по Україні у рамках акції "Бойкот цінам на пальне" автомобілісти перекрили рух транспорту у Вінниці, Чернівцях, Києві, Маріуполі, Закарпатті, Херсонщині, Миколаєві з вимогою знизити ціни на бензин

Про це повідомив "Укрінформ".

У рамках акції ГО "Авто Євро Сила" у Чернівцях мітингарі заблокували рух на кільці, що на проспекті Незалежності біля ТЦ "Майдан". Як повідомляє видання molbuk.ua, через блокування не курсують тролейбуси. Інші мітингарі пікетують під під стінами міської ради.

У Миколаєві автомобілісти заблокували одну з центральних вулиць міста – Адміральську, де знаходиться облдержадміністрація та міська рада з вимогою вплинути на зростання цін на бензин та автогаз.

Читайте також: З високими штрафами, але законні. Як Рада пішла назустріч "євробляхерам"

У Вінниці близько 200 активістів з власними автівками на годину частково заблокували два із трьох мостів через Південний Буг. Водночас, на Херсонщині 25 чоловік приєднались до акції на проспекті Ушакова навпроти облдержадміністрації. А на Закарпатті 30 людей частково заблокували власними автівками трасу Київ-Чоп.

У Маріуполі близько 50 власників машин приєднались до акції та заблокували частину проспекту Миру, повідомило видання MRPL.CITY

Нагадаємо, 11 липня у центрі столиці пройшла акція протесту громадської організації "Авто Євро Сила".