Не годуйте товстуна: тренер розклеїв по ресторанах фото свого підопічного і попросив не продавати йому їжу

В англійському місті Мідлсбро заклади харчування попросили не годувати місцевого жителя Деррена МакКлінтока, який страждає на ожиріння

Як пише Daily Mirror, у закладах з'явилися плакати із фото чоловіка та закликами не продавати йому їжу.

Автор такого методу схуднення - власник місцевого спортзалу Майк Хінд, якого вважають  одним з кращих персональних тренерів у Великобританії. Він взявся допомогти чоловіку з його проблемою абсолютно безкоштовно - він обрав його з тисячі заявок людей, які бажали стати його підопічними.

Для Деррена МакКлінтока це питання не лише здоров'я та краси: лікарі пророкують йому швидку смерть, якщо він не змінить спосіб життя.

Через надмірну вагу 27-річний Деррен на прізвисько Дібс не може водити автомобіль і змушений оплачувати два місця, коли літає на літаку. Крім того, йому потрібна спеціальний одяг, який коштує дорожче звичайного. "Лікарі сказали, що якщо продовжу жити, як раніше, то довго не протягну", - говорить він.


Щоб допомогти йому впоратися зі спокусою, тренер надрукував плакати з його фотографією і роздав їх в закладах Мідлсбро.

"Врятуйте Дібса! - свідчить напис. - Він гине від ожиріння. Не давайте цій людині їсти". Сам МакКлінток не ображається на настільки радикальний вчинок тренера. "У мене є тільки один шанс, і я маю намір отримати від нього максимум", - говорить він.