Сьогодні о 22:20 телеканал Еспресо покаже телепроект "Нові лідери”

Телеканал Еспресо протягом жовтня та листопада покаже усі випуски телевізійного проекту "Нові лідери"

Програму створено  медіа-групою StarLightMedia, «Нові лідери» є громадською ініціативою, що реалізується у мультимедійному форматі: у мережі Інтернет та в ефірі двох українських телевізійних каналів, - ICTV та  Еспресо.

13 та 14 жовтня глядачі Еспресо вже змогли подивитися відбіркові тури проекту, сьогодні, 18 жовтня о 22.20 у прямому ефірі розпочнуться змагання 10 фіналістів конкурсу.  

Учасники представлять свої проекти — соціально важливі ініціативи. Зокрема,   безкоштовні навчальні центри для охочих відкрити малий та середній бізнес, пересувний шпиталь у прифронтовій зоні Донецької та Луганської області, державний національний центр з трансплантології та інші.

Найкращі проекти оберуть глядачі шляхом смс - голосування. За результатами, один з конкурсантів залишатиме телешоу щотижня. Фіналіст отримає мільйон гривень на реалізацію власної ідеї.

Попри конкуренцію між учасниками, усі проекти варті уваги, мають великий потенціал та здатні покращити життя в нашій країні. Тому кожного лідера буде запрошено на окреме інтерв'ю у передачі телеканалу Еспресо, де він  зможе розказати про свою ініціативу більше.

Тож, слідкуйте за “Новими лідерами” щочетверга з 22.20. 

Більше про проект можна дізнатися тут: https://novilidery.com/