Коли українцям готуватися до похолодання: прогноз погоди на найближчі дні

Починаючи з цієї суботи, в Україні очікується поступове похолодання та дощі

Про це у своєму блозі написала синоптик Еспресо.TV Наталка Діденко.

Зазначається, що 20 та 21 жовтня в Україну почне надходити холодніше повітря, починаючи із західних областей очікується зниження температури повітря до 9-15 градусів. Також вихідними пройдуть дощі.

Перша половина наступного тижня, 22-25 жовтня, відзначиться холодною погодою в Україні. Протягом дня температура повітря становитиме у західних областях 8-13 градусів, у більшості областей 10-15 градусів, у південній частині місцями до 16-18 градусів.

Вночі очікується 3-8 градусів, на півдні до 9-12 градусів. При проясненнях в Україні, окрім півдня, можливі заморозки 0-4 градуси. Дощі на наступному тижні найбільш ймовірні у західних та північних областях.

Завтра у столиці збільшиться хмарність і дещо знизиться температура повітря, до 15-16 градусів. А у неділю у Києві можливий дощ і подальше похолодання, максимальна температура становитиме 12-13 градусів.

"22 та 24 жовтня переважатиме суха повітряна маса, а 23 та 25 жовтня, у вівторок та четвер, ймовірний невеликий дощ. Нічна температура повітря коливатиметься в межах 3-6 градусів тепла, при проясненнях можливі заморозки 0-3 градуси", - підсумувала Діденко.