У Криму розповіли про стан постраждалих у керченському коледжі, - росЗМІ

20 постраждалих під час стрілянини і вибуху в коледжі Керчі, яких прооперували, знаходяться у стані тяжкого та середнього ступеня

Про це повідомив так званий МОЗ Криму, передає "РИА Новости".

Згідно з даними "МОЗу", у кримські лікарні госпіталізували 20 постраждалих з коледжу Керчі.

"Усі постраждалі, госпіталізовані в лікувальні установи Керчі, Леніного і Сімферополя, отримують необхідну допомогу, стан різного ступеню тяжкості, але стабільний", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що дівчина, яка залишається у міській лікарні Керчі, знаходиться у стані середнього ступеня тяжкості. Чотири людини госпіталізовані у Ленінську центральну районну лікарню, серед них - дівчина у стані середнього ступеня тяжкості. Ще один потерпілий, 18-річний молодик, госпіталізований у республіканську лікарню ім.Семашко у стані середнього ступеня тяжкості.

Крім цього, у сімферопольській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги №6 лікуються ще 6 постраждалих. Усім пацієнтам віком від 18 до 28 років діагностували травми середнього ступеня тяжкості. У "відомстві" зазначили, більшість випишуть на амбулаторне лікування протягом 10-14 днів.

Також повідомили, що 8 дітей віком від 15 до 17 років госпіталізували у сімферопольську республіканську дитячу клінічну лікарню. Серед них 5 дівчат та 3 юнаки.

"Усі вони були прооперовані, деякі не один раз. Стан трьох дітей залишається важким, п'ятьох – середнього ступеню тяжкості", - зазначили у МОЗ Крим.

Читайте також: Свій серед своїх: що писали в соцмережах Росляков та його жертви.