"Трава" і дівчата 18+: канадці масово шукали марихуану на Pornhub

17 жовтня в Канаді почали вільно продавати марихуану, і ця подія вплинула на вподобання користувачів при пошуку порно

Про це йдеться у звіті Pornhub Insights.

Канада стала другою країною у всьому світі (після Уругваю), яка повністю узаконила марихуану для особистого і лікарського використання, тому журнал Mel Magazine поцікавився, як це могло вплинути на пошук в інтернеті.

Виявляється, у черзі за "травою" люди все ж знаходили час відвідати Pornhub. На загальну відвідуваність це не вплинуло, зате пошуки, пов'язані з каннабісом були на 206% вище, ніж в середньому.

Порно шукали за запитами "Курить зілля", "секс зілля",  "дівчата, що курять траву", "дівчата-ґанджі" і "мінет з палінням". "Також пошуки з "420" перевищили графіки, але, можливо, канадці тепер вважатимуть "1017" не менш важливим числом", - йдеться у звіті.

Першим "на підвищення" пішло Східне узбережжя Канади. Аналітики зазначають, що вони історично більш схильні шукати запити, пов'язані з каннабісом, в порівнянні з іншою частиною країни. Ньюфаундленд і Лабрадор займають перше місце, за ними йдуть Нью-Брансвік і Нова Шотландія.

У порівнянні з рештою світу канадці на 224% більше схильні шукати порно, пов'язане із "травою", що робить їх четвертими у світовому рейтингу за Кенією, Швейцарією та Південною Африкою.

До того ж, шукати порно із тегами "трава" чи "каннабіс" на 68% більше схильні канадці від 18 до 34 років, у порівнянні із категорією користувачів старших 35 років.