Українські рятувальники вийшли у фінал на чемпіонаті світу з пожежного кросфіту в Каліфорнії

У місті Сакраменто (Каліфорнія, США) з 22 по 27 жовтня проходив чемпіонат світу з пожежного кросфіту 3M Scott Firefighter Combat Challenge WorldsXXVII, в якому також брали участь і українські рятувальники

Це Роман Сильчук та Вадим Петрук з Рівненщини, а також кияни Володимир Сковородка, Олександр Баран та Оксана Чехмейстренко, інформує прес-служба ДСНС.

Учасниками змагань також були рятувальники із Литви, Польщі, Словенії, Словаччини, Чехії, Франції, Нової Зеландії, Кувейту, Аргентини, Канади та Сполучених Штатів Америки.

Дані змагання можна вважати для наших рятувальників успішними, адже за результатами півфінальних стартів, усі українські спортсмени, які на змаганнях представляли Державну службу України з надзвичайних ситуацій, пройшли у фінал, який проходив 27 жовтня.

За результатами індивідуальних забігів серед чоловіків, в якому брали участь близько 200 рятувальників, Сильчук зайняв 62-ге місце, Баран, який протягом свого виступу лідирував, перед фінішом впав разом з манекеном, через що втратив багато часу і в результаті став - 63-м. Петрук виборов 76-те місце, а Сковородка - 83-тє.

Серед жінок в індивідуальних змаганнях наша Чехмейстренко зайняла 15-те місце серед 40 учасниць.

В категорії "Тандем", Баран та Сковородка увійшли в 10-ку найкращих, а Сильчук та Петрук до 20-ки найсильніших.

Також наша збірна брала участь у естафетних змаганнях, де показала непогані результати серед 25 команд-учасників.