У мережі показали розкішну віллу "Хмурого", підозрюваного у справі MH17

Міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm опублікувала світлини з присадибної території і внутрішніх кімнат будинку російського військового Сергія Дубинського (позивний "Хмурий"), якого підозрюють у причетності до катастрофи МH17

Матеріал з'явився на офіційному сайті об'єднання.

Зазначається, що колишній начальник розвідки "ДНР" Дубинський у кінці травня 2018 року ділився цими фотографіями у закритому листуванні зі своїми бойовими товаришами.

"У будинку "Хмурого" є камін, акваріум з рибками і фотошпалери з білими трояндами. Внутрішній двір прикрашений арт-інсталяціями з млином і возом", - пише InformNapalm.

Спільнота нагадує, що на початку 2017 року публікувала передані їй від організації "Європростір" дані з точною адресою місця проживання Дубинського: Російська Федерація, Ростовська область, Аксайського району, хутір Великий Лог, вулиця Молодіжна, 4 В.

Читайте також: Девід Саттер та Джеррі Скіннер: росіяни навмисно збили пасажирський літак

"У липні 2017 року голландські журналісти з телевізійної програми Nieuwsuur, слідуючи адресою Дубинського, опублікованої на InformNapalm, побічно підтвердили місце проживання підозрюваного.

Знімальна група Nieuwsuur відвідала його приватний будинок в Ростовській області Росії, але їх не впустили навіть на поріг, а сам Сергій Дубинський відмовився розмовляти з пресою", - йдеться у матеріалі.