Стрілянина в Луцьку: поліція встановила особи загиблого та поранених

Правоохоронці в Луцьку встановили особи загиблого та поранених в результаті стрілянини, що сталася у понеділок, 5 листопада, у місцевому кафе на території автомийки

Про це повідомили у прес-службі поліції Волинської області.

"Поліцейські встановили особи загиблого та поранених. Усі вони жителі Луцька. В області введено план "Сирена", задіяні всі необхідні підрозділи з інших областей. Попередньо маємо інформацію, хто стріляв і був учасником. Працюємо над тим, щоб їх затримати", - зазначив начальник Головного Управління Нацполіції Волинської області Петро Шпига.

Окрім того, як зазначається, за основною версію правоохоронців інцидент розглядається як бандитські розбірки 

"Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ч. 4 ст. 296 ( хуліганство) та ст. 15 ( замах на вчинення злочину) та ч. 2       ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Як одна із основних версій слідство розглядає бандитські розбірки двох груп із застосуванням вогнепальної та холодної зброї", - йдеться у повідомленні.

Найсуворіше покарання за санкцією цих статей передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Поліцейські також звернулись до громадян, яким відома будь-яка інформація щодо стрілянини про цю подію, невідкладно повідомити на лінію служби "102".