Місцеві жителі в ОРДЛО не хочуть голосувати на фейкових виборах, - розвідка

На Донбасі жителі тимчасово окупованих територій не бажають брати участь у псевдовиборах, запланованих росіянами на цю неділю, 11 листопада

Про це повідомила прес-служба Міноборони України з посиланням на дані розвідки.

"Для забезпечення високої присутності на виборах окупаційною владою прийнято рішення про реалізацію під час голосування товарів першої необхідності, продуктів та дефіцитних медикаментів зі складів з гуманітарною допомогою поблизу "виборчих дільниць" за зниженими цінами. Незважаючи на зазначені зусилля окупантів, місцеві мешканці не бажають брати участь у псевдоголосуванні та висловлюють своє негативне ставлення до них", - йдеться у повідомленні.

При цьому, як зазначили в українській розвідці, російські окупанти підвищують боєготовність своїх військ задля недопущення поширення протестних настроїв та зростання рівня соціальної напруги

"Так, у з’єднаннях і частинах 1 та 2 АК ЗС РФ, у взаємодії з підрозділами т.зв. "МВС" окупантів, відпрацьовуються питання їх спільного застосування для протидії можливим проявам громадської непокори та забезпечення нібито "високого рівня волевиявлення", - зазначили в прес-службі Міноборни.

Крім того, за даними розвідки, росіяни заборонили будт-які фото та відео зйомки задля недопущення витоку інформації про реальні результати виборів. А після їхнього проведення списки виборців заплановано здати представникам "служби захисту державної таємниці" та засекретити.