Учасник проекту "Нові лідери" Геннадій Друзенко - про Мобільну клініку для сірої зони

В ефірі телеканалу Еспресо екс-учасник проекту "Нові лідери" Геннадій Друзенко розповів про проект Першого добровольчого шпиталю ім.Пирогова - Мобільна клініка для сірої зони

Про це повідомляє Еспресо.TV.

За словами Геннадія Друзенка Перший добровольчий шпиталь ім.Пирогова застосує підхід "мобільна клініка" до надання безкоштовно базових медичних послуг людям на контрольованих урядом сільських територіях поруч з лінією фронту.

Кожна "Мобільна клініка" (їх буде дві) включає два транспортних засоби ПДМШ – швидка і мінібус – з бригадою медиків, які їздять по селах Луганської області уздовж лінії фронту: спочатку у Попаснянському районі, потім Станично-Луганському і потім Новоайдарському. Луганську область вибрано тому, що ПДМШ у тих районах досить давно відомий і може розраховувати на максимальну співпрацю з боку місцевої влади. Крім того, медики ПДМШ вже працюють у центральних районних лікарнях цих районів і за потреби завжди можуть надати допомогу.

Нагадаємо, телепроект "Нові лідери" триває з 4 жовтня. Програму створено медіа-групою StarLightMedia.

"Нові лідери" є громадською ініціативою, що реалізується у мультимедійному форматі: у мережі Інтернет та в ефірі двох українських телевізійних каналів, - ICTV та "Еспресо".

Учасники представляють свої проекти - соціально важливі ініціативи. Зокрема, безкоштовні навчальні центри для охочих відкрити малий та середній бізнес, пересувний шпиталь у прифронтовій зоні Донецької та Луганської області, державний національний центр з трансплантології та інші.

Найкращі проекти оберуть глядачі шляхом SMS-голосування. За результатами, один з конкурсантів залишатиме телешоу щотижня. Фіналіст отримає мільйон гривень на реалізацію власної ідеї.

Попри конкуренцію між учасниками, усі проекти варті уваги, мають великий потенціал та здатні покращити життя в нашій країні. Тому кожного лідера буде запрошено на окреме інтерв'ю у передачі телеканалу "Еспресо", де він зможе більше розповісти про свою ініціативу.