Беллью заплакав й пояснив, чому його переміг Усик

Тоні Беллью після поразки від Олександра Усика нокаутом у 8-му раунді визнав абсолютну перевагу суперника

Про це він розповів на прес-конференції. При цьому на його обличчі було помітно сльози, пише SportArena.

"Я програв найкращому боксерові, з яким зустрічався. Він потрапив в мої пастки кілька разів, але мені здається, що він навіть не думав, що я з ним боксую, що не відчував цього", - зазначив британець.

До того ж, 35-річний боксер взагалі назвав українця кращим за всю історію важкої ваги:

"Його краще - ноги. Вони неймовірні. Сьогодні я програв, мабуть, кращому боксеру у важкій вазі, який існував. Не шкодую, що взявся за цей бій, тому що не міг би жити, якби відмовився".

Головною причиною успіху Усика британець назвав його ноги:

"Те, що він промахувався, дивувало його. Ніхто раніше не змушував його помилятися. Але врешті-решт все звелося до ніг. Коли я намагався зав'язати його в клінч, у мене не виходило - він уходив".

Також Беллью розповів про те, що вперше за свою довгу кар'єру почувався стомленим.

"Частина мене думає, що я провалився. Частина - що боксував на найвищому рівні. Іншій частині мене взагалі все одно. Я боксував 20 років. Завжди хотів довести, що люди не мають рації. Сьогодні у мене не вийшло.

Я втомився, вперше в своїй кар'єрі. Не знаю, чому це сталося. Він (Усик - ред.) фантастичний, я його фанат. Я говорив, що був його фанатом до бою, я його фанат після того, як він побив мене ", - визнав спортсмен.

Також Беллью підтвердив, що більше не збирається повертатися на ринг.

"Я просто хочу зникнути. Будь ласка, дайте мені спокій. Я в майбутньому просто хочу бути нормальною людиною, хочу жити звичайним життям, ось і все. Ви більше ніколи не побачите мене в рингу більше", - промовив бокспер.

Читайте також: Усик - Беллью. 5 фактів про супербій українця проти британця

Читайте також: Андердог з подушкової фабрики. 10 фактів із життя суперника Усика - Тоні Беллью