Усик каже, що зараз його турбує тільки одне питання

Олександр Усик після перемоги над британцем Тоні Беллью поділився враженнями від бою, а також розповів про плани на майбутнє

Подробиці розповідає SportArena.

"Я слідував установці, яку мені перед боєм давав мій тренер. Важко стримати себе, не почати битися", - розповів він про перші чотири раунди.

За словами 31-річного боксера, в перших раундах він отримав завдання від команди бути сконцентрованим і спостерігати за діями суперника.

"Концентрація в перших раундах - це завдання кута. У кутку мені говорили, що в кожному раунді я повинен бути сконцентрований, дивитися, що він робить. І він небезпечний хлопчина, він пару разів колупнув мене", - зазначив Усик.

Також Усик відмовився затверджувати, що цей бій - останній для нього у важкій вазі, хоча раніше розповів про мету стати абсолютним чемпіоном в супертяжах.

"Не можна різко кидатися словами, треба професійно підходити до всього. Зараз мене турбує тільки відпочинок, цей рік був дуже важким і успішним", - наголосив спортсмен.

Також український боксер пояснив, чому назвав рік, що минає найважчим у своїй кар'єрі.

"Тому що дуже маленький проміжок між боями, з'явився турнір (Всесвітня боксерська суперсерія - ред.), він був психологічно складним. Після фіналу з Гассієвим у мене відпочинку було рівно 30 днів. І я б не назвав це відпочинком", - додав Усик.

Підсумки поєдинку з Усиком у викладі від Тоні Беллью можна прочитати тут.

Читайте також: Усик - Беллью. 5 фактів про супербій українця проти британця

Читайте також: Андердог з подушкової фабрики. 10 фактів із життя суперника Усика - Тоні Беллью