На Закарпатті авто контрабандистів збило офіцера прикордонників, він в комі

Контрабандисти збили на автомобілі начальника прикордонного загону в Закарпатті, він в комі

Про це в ефірі Еспресо.TV розповів прес-секретар Державної прикордонної служби Олег Слободян.

"Сьогодні вночі на Закарпатті контрабандисти на автомобілі іноземної реєстрації збили прикордонника. Військовослужбовець у важкому стані, в комі", - розповів він.

Слободян зазначив, що в ніч на 16 листопада під час спільних дій з румунськими прикордонниками на румунській території біля кордону затримали 2 чоловіків і вилучили 10 пакетів тютюнових виробів. На українській території продовжився пошук інших контрабандистів. Незабаром недалеко від річки Тиса на ділянці прикордонного загону "Ділове" прикордонники затримали чоловіка в гідрокостюмі.

Документів при собі він не мав, однак при ньому виявили велику суму коштів, які він, ймовірно, отримав за вчинення незаконної угоди. Під час опитування затриманого на начальника відділу "Ділове" скоїв наїзд автомобіль Audi на іноземній реєстрації. В результаті наїзду офіцер отримав важкі травми.

До місця події викликали карету швидкої допомоги, військовослужбовця доставили в реанімаційне відділення, де було здійснено негайне оперативне втручання. Стан прикордонника вкрай важкий. Автомобіль затримали, але водій з місця пригоди зник, його особу попередньо встановлено. Спільно з працівниками Національної поліції тривають подальші пошукові заходи.