Націоналісти не дали партії Мураєва провести збори в Одесі

Активісти правої організації "Національний корпус" зірвали зустріч одеських прихильників партії "Наші"

Подробиці розповідає Думская.net.

Однодумці нардепа Євгена Мураєва - а саме він є очільником цієї проросійської сили - мали зібратися в бізнес-центрі на стадіоні "Чорноморець", що у парку Шевченка.

Читайте такожNewsOne та "112": прокремлівські ЗМІ в Україні

Проте "нацкорпусівці" заблокували всі входи до будівлі, через це "Наші" скасували свій захід.  

Довідка

Мураєв відомий за рахунок своїх різко антиукраїнських заяв. Така ж риторика лунає й на близьких до нього ресурсах.

Як встановили журналісти програми "Шустрова LIVE" телеканалу Еспресо.TV, проросійська політична діяльність Мураєва, у т.ч. пов'язані з ними ЗМІ (зокрема, донедавно це був канал NewsOne), фінансується наближеним до Путіна московським олігархом Олегом Дерипаскою. Після цього у Верховній Раді закликали розслідувати джерела надходження коштів на NewsOne.

При цьому екс-заступник голови Адміністрації президента Андрій Портнов стверджував, що це він здійснює управління каналом.

5 жовтня Мураєв заявив про продаж каналу NewsOne народному депутатові від "Опозиційного блоку" Тарасові Козаку, який вже не один рік входить до найближчого оточення кума російського диктатора Віктора Медведчука.

Як наголошують експерти, саме Медведчук в кінцевому рахунку забезпечує політичне "прикриття" каналам "112" та NewsOne, де часто виступають колишні високопосадовці часів Януковича.