У “чорну п'ятницю” клієнти Приватбанку накупили на понад 1 мільярд гривень

За підсумками розпродажу через мережу торгових терміналів “ПриватБанку” було оплачено за 3,2 млн покупок

За підсумками традиційного дня розпродажів “Чорної п'ятниці» через мережу торгових терміналів ПриватБанку було оплачено 3,2 млн покупок на суму понад 1 млрд грн, повідомила прес-служба банку у вівторок, передає Інтерфакс-Україна.

Обсяг оплачених картами покупок “чорної п'ятниці” в 2018 році став рекордним показником за останні роки, перевищивши середньодобовий показник в 10 разів.

Читайте також: Вам не потрібні ці штани. 5 лайфхаків як вберегти гаманець від зубожіння у “чорну п’ятницю”

Рекордним цей день став і за кількістю покупок в розстрочку - всього за добу за допомогою “Оплати частинами” і “Миттєвою розстрочки” українці купили товарів на 115 млн грн, причому більше половини цієї суми припало на вітчизняні інтернет-магазини.
Другим за популярністю серед українців став “День холостяка” 11 листопада, в який обсяг покупок, оплачених картами в POS-терміналах ПриватБанку, перевищив середньодобовий показник в 5 разів і склав 589,5 млн грн.

Читайте також: 800 млн замовлень на день. Як китайцям вдалось створити компанію Alibaba вартістю 5 ВВП України

Також Всесвітній день шопінгу дав п'ятикратний приріст покупок в розстрочку - до 50 млн грн. Найактивніше оплачували свої покупки частинами жителі Київської, Дніпропетровської та Харківської областей, повідомляють в банку.