Будівельна корпорація "Укрбуд" презентувала новий офіс і "Книгу новосела"

У Києві відбулося офіційне відкриття нового офісу державної будівельної корпорації "Укрбуд"

Для гостей провели екскурсію-ознайомлення, а Олег Майборода, генеральний директор компанії "Укрбуд Девелопмент", що є девелопером та інвестором усіх проектів корпорації в Києві, продемонстрував ряд інноваційних рішень, представлених в будівлі.

Увесь перший поверх будівлі має ознайомлювальну функцію та представляє різні проекти корпорації. Тут знаходиться стенд партнера "Укрбуд" - розробників системи розумного дому CLAP, що буде встановлена у нових квартирах "Укрбуд". Така система допомагає керувати будинком, його безпекою і комфортом, а також економити енергоресурси. 

За словами Провідного фахівця відділу продажу корпорації "Укрбуд" Дар'ї Негоди, зараз клієнт став вибагливішим, і просто надати планування в  2D - цього не достатньо. Клієнту треба більше іновацій.

В кімнаті віртуальної реальності  можна побачити панорамні проекції житлових комплексів, що знаходяться на етапі будівництва. А за допомогою VR – шоломів можна зануритися і у тривимірну копію житлового комплексу, походити його територією та  подивитись квартири
Крім цього,  відбулася презентація "Книги новосела", створеної корпорацією спеціально для мешканців сучасних новобудов. Це перше подібне видання в столиці, що є повноцінним довідником для власників квартир. 

Генеральний  директор "Укрбуд Девелопмент" Олег Майбород запевняє, що за допомогою книги новосела  можна створити нову культуру життя в домі. Вона  допоможе сформувати певне ком’юніті відповідальних мешканців у форматі окремо взятого будинку.

Підприємства в складі корпорації ведуть активне житлове будівництво в столиці України. За цей час введені в експлуатацію 60 житлових будинків майже на 10 тисяч квартир.