Грузинська авіакомпанія припиняє польоти в Україну

Грузинська авіакомпанія Myway Airlines вже закрила рейси Тбілісі-Харків, а найближчим часом планує припинити авіасполучення між столицями

Про це повідомляє Avianews.

Втім єдиним маршрутом авіаперевізника, виконання польотів за яким буде продовжено, стане Тбілісі-Тель-Авів.
"На цьому етапі, на жаль, ми змушені скасувати польоти, це стосується зимового сезону. Залишаються тільки рейси Тбілісі-Тель-Авів. Інші рейси відновляться з кінця березня, з річного навігаційного сезону”, - повідомили у компанії.

Читайте також: Крила в моді. Чому на третину “злетіли” авіаперевезення в Україні та що попереду

Також пояснили, що рішення про це викликане декількома факторами.

“У порівнянні з нашими прогнозами, з точки зору пасажиропотоку, створений найгірший результат. Також позначилися останні події в Україні. Перш за все, ми призупинили рейс до Харкова, а тепер змушені зупинити і Київ ", - заявив Першому каналу Грузії комерційний директор компанії Ігор Апциаурі.

Ще одним фактором зупинки польотів топ-менеджер Myway Airlines назвав заплановане на січень-лютий технічне обслуговування літаків, при якому виконання всіх рейсів було б ускладнено.
За словами Апциаурі, Myway Airlines планує змінити нинішню систему продажів, оскільки вона не працювала повноцінно, і розраховує відновити польоти з кінця березня 2019 року.