У Харківській області з’явився новий мільйонер “Лото-Забава”

Оксана Сорокіна купила одразу 5 лотерейних білетів. Наступного дня жінка дізналася: останній з них виявився виграшним

Тепер Оксана — мільйонер. За чеком на виграш щасливиця разом зі свекрухою приїхала до студії “Лото-Забава”. “Я прийшла додому після роботи та  перевірила білет в Інтернеті тричі! На третій раз вже тряслися руки”- згадує мільйонерка.

Оксана довго звикала до радісної звістки. Ніхто з близьких одразу не повірив у виграш жінки: ані син, ані чоловік, ані свекруха. Поки не переконалися особисто. “Я відразу не повірила. І зараз не віриться мені в таку удачу. Може, це Бог поміг!” - пригадала свою реакцію на виграш свекруха Оксани, Надія Підченко.

На що витратити гроші Оксана напевно знає: хоче купити квартиру для сина. Частину коштів віддасть на благодійність. А все, що залишиться — на сім`ю. Секрету успіху в жінки немає. “Все навмання! Все життя у нас навмання! Ось так і білети навмання,” - поділилася пані Оксана.

Окрім чека на виграний мільйон Оксана та Надія отримали у подарунок від лотерейного оператора ексклюзивну програму:  “Два дні з життя мільйонера” від “КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ “М.С.Л.”. Тож на гостей з Харківщини очікувала ціла низка розваг: поїздки Києвом у білосніжному лімузині, індивідуальна екскурсія столицею, до якої жінки приїхали вперше, професійна фотосесія, бранч з ведучим після участі у прямому ефірі улюбленої лотереї, та ще ціла купа розваг. Серед них родзинка – відвідини величезного парку зимових розваг «Зимова країна» у Виставковому центрі, гостювання у справжнього Діда Мороза, а також участь у майстер-класі з виготовлення новорічних прикрас. До речі, у тому ж тиражі, коли Оксана отримала омріяний чек, в Україні з’явився новий, вже 310 мільйонер "Лото-Забава".