Менше ніж за добу у Львові сталися два наїзди на дівчат-пішоходів. Одна з потерпілих померла

Поліцейські встановлюють особу водія-втікача, який смертельно травмував дівчину на трамвайній зупинці на вулиці Івана Франка,68 у Львові. Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 30 грудня, близько 6.50

Про це у Facebook розповідає поліція Львівщини.

Невідомий водій автомобіля BMW на іноземній реєстрації скоїв наїзд на 25-річну мешканку Жидачівського району, яка від отриманих травм померла.

Водій втік з місця події, залишивши автомобіль неподалік автонаїзду.

Поліцейські встановлюють особу водія-втікача, проводять оперативно-розшукові заходи, з’ясовують обставини ДТП. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

"Прохання до очевидців автопригоди - зателефонуйте на оперативну лінію 102 чи зверніться у найближчий відділ поліції", - наголошується у повідомленні.

Окрім того, поліцейські просять зголоситись очевидців наїзду на дівчинку, що стався 29 грудня близько 19.33 на вулиці Повітряній у Львові.

Невідомий водій, керуючи невстановлений автомобілем, скоїв наїзд на 14-тирічну львів'янку, після чого втік з місця події. Внаслідок ДТП дівчинка отримала тілесні ушкодження, зокрема забої, садна та струс головного мозку.