Новорічне звернення Путіна дуже не сподобалося росіянам

Російські користувачі інтернету вкрай негативно відреагували на традиційне новорічне привітання незмінного керівника РФ Володимира Путіна

Про це пишуть Карельские Вести.

Якщо проаналізувати реакцію інтернет-користувачів, а саме ті коментарі, які вони почали в масовому порядку залишати під відеороликами з новорічним зверненням Путіна, то стає зрозуміло, що 2018 рік виявився вкрай неприємним для пересічних громадян Росії з цілої низки причин.

"Своє обурення люди вирішили висловити безпосередньо, спробувавши достукатися до глави держави. Наразі всі коментарі, лайки та дізлайкі приховано!", - наголошується у повідомленні.

Повну картину народної реакції на виступ російського диктатора можна скласти після аналізу коментарів користувачів YouTube.

Окрім того, росіяни поставили величезну кількість дізлайків. Зокрема, під роликом державного "Першого каналу" (Росія) у звернення Путіна було 11 тис. лайків й понад 66 тис. дізлайків за загальної кількості переглядів в понад один мільйон.

Читайте також: Віталій Портников: Путін - це ходяча бомба

За кілька годин з відкритої статистики було вилучено дані про кількість лайків та дізлайків. Також виявилася недоступною можливість залишати коментарі під відеозаписом з новорічним зверненням Путіна. Втім, на YouTube залишається досить велика кількість роликів із цим його зверненням.

"Статистика по цим відео також свідчить про негативну реакцію росіян", - наголошує видання.