"Особистий виклик": Цукерберг пообіцяв організовувати відкриті зустрічі та дискусії з IT-фахівцями

Засновник Facebook Марк Цукерберг традиційно оголосив новорічну обіцянку. У 2019 році він має намір організувати серію публічних дискусій на тему майбутнього і технологій в суспільстві

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, зазначивши, що у деяких заходах він візьме участь особисто.

За задумом Цукерберга, він кожні "кілька тижнів" буде зустрічатися з лідерами думок, експертами та іншими членами IT-спільноти. Хоча в якому саме форматі проходитимуть бесіди, поки невідомо, підприємець назвав кілька деталей: він намагатиметься робити дискусії ненудними і повністю відкритими.

Він також припускає, що трансляції таких заходів йтимуть на його сторінках у Facebook та Instagram, або в будь-яких інших медіа. Коли відбудеться перша дискусія, він не уточнив.

"У таких дискусіях є і особистий для мене челлендж. Я інженер, який звик втілювати ідеї і сподіватися, що вони скажуть все самі за себе. Але якщо враховувати важливість того, що ми робимо, цього вже недостатньо. Тому я збираюся переступити через себе і взяти участь в деяких з цих дебатів про майбутнє, компроміси, з якими ми стикаємося, і про те, куди ми хочемо йти", - пише Цукерберг.

Цукерберг щорічно розповідає про особисті амбітні завдання на найближчі 12 місяців. Раніше він обіцяв розробити штучний інтелект для керування будинком, вивчити рідну мову родичів своєї дружини мандарин, прочитати 25 книг, відвідати кожен штат США і пробігти близько 590 кілометрів. За словами глави Facebook, всі ці плани він втілив в життя.

Читайте також: З усіма свариться Цукерберг: як Facebook пожирає глав компаній